Во овој момент, на Македонски - Холандски Речник има голем број на 10,870 зборови во македонски како 86,448 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го1,089,067 / изрази , меѓу 5,773 денес.
Тагови: Македонски - Холандски речник,Македонски, Холандски , речник, преводи, онлајн речникМакедонски, Македонски -Холандски преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на nederlands-engels-woordenboek.com
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0162 / 0.0094 (19)
Вратете се на почетокот